Vi bruker cookies, egne og fra tredje parter, for å kunne forbedre våre tjenester gjennom analyse av din navegasjon på våre nettsider. Hvis du fortsetter å bruke vårt nettsted uten å endre konfigurasjonen, tar vi dette som en akseptasjon av bruken av cookies på vårt nettsted. Du kan få mer informasjon eller opplysninger om hvordan du kan endre konfigurasjonen i vår "Juridiske informasjon".

GODTA
Kanariøyene – Livets breddegrad

Et virkelig kursted under åpen himmel

Et virkelig kursted under åpen himmel

Milde temperaturer, mye sol, ren sjøluft og de beste mineralholdige og velgjørende kildene du kan tenke deg. Klimaet på Kanariøyene er viden kjent for sine gode egenskaper. Egenskapene finner du i naturens egne velgjørende ressurser, spesielt i de fire elementene vann, luft, sol og jord som til sammen utgjør et ekte naturens kursted.

Finn ut hvordan maksimalt å utnytte slike ressurser og bli kjent med naturterapier som kan oppfriske deg både fysisk og mentalt og gi deg et rikere liv.

Sjøbad

Skjønnhetspleie og velvære alt i en dukkert

Sjøbad

Sjøvann og spesielt Atlanterhavet innholder 89 elementer som finnes i kroppen i tilegg til vitaminer og mikroorganismer som bidrar til å kjempe mot bakterier og hormonstoffer. Huden vår har evnen til å ta opp slike stoffer og dra nytte av dem.

Derfor kan sjøbad være legende for hudproblemer slik som kviser, hudinfeksjoner og sår, i tillegg til at badet bidrar til eliminering av toksiner og gjør deg avslappet

Hold deg i vannet i 15 eller 20 minutter slik at huden får tatt til seg alle de velgjørende stoffene. La huden tørke i friluft. Deretter, ta deg en dusj og ta på solkrem.
Ekspertens
uttalelse
"Hvis jeg skulle definere klimaet på Kanariøyene med ett enkelt ord ville dette ordet være lys, men jeg ville legge til et ord til, som er et produkt av dette lyset: glede."

Antonio Ramos Gordillo Lege, spesialist i sportsmedisin og helse


Bad i sjøluft

En velgjørende spray for kroppen

Bad i sjøluft

Havbrisen er full av mineralsalter og negative ioner som virker detoksifiserende og avslappende på kroppen. Dette er veldig bra for luftveiene og for huden som næres og tilføres fuktighet.

Gå på stranden minst en halv time hver dag. Hvert femte minutt, pust dypt inn slik at lungene fylles med luft.

Sandbad

En ny behandlingsform

Sandbad

Sanden på stranden er impregnert med sjøvannets mange gode egenskaper. Å dekke kroppen med med et lag med sand er både helsebringende og skjønnhetspleiende og benyttes av mange hudpleieklinikker. Sandbad med soloppvarmet sand har meget god lindrende effekt på revmatisme, leddgikt, nervesmerter og overvekt. Sand er også et utmerket naturprodukt som kan benyttes til peeling, foruten å være det beste underlag å gå på for å få trening i føtter, bein og lår.

Skrubb armer og lår med våt sand for å rense ut porene, fjerne døde hudceller og stimulere til fornyelse av hudcellene. Grav deg ned i sanden i 15 til 20 minutter eller gå på våt sand.

Solbad

En injeksjon med D-vitamin

Solbad

Kroppen produserer D-vitamin på naturlig vis dersom vi utsetter huden for solstråler. D-vitamin er nødvendig for å ta opp kalsium som igjen motvirker benskjørhet og andre plager slik som multippel sklerose, høyt blodtrykk, muskelsmerter og brystsvulster. Sollyset stimulerer dessuten til utskillelsen av endorfiner som er signalstoffer som får oss til å føle velvære, men som også har vist seg å ha en positiv effekt på enkelte hudplager.

Michael Holick, en verdenskjent ekspert på D-vitamin, anbefaler 20 minutter med sol uten beskyttelse og deretter bruke solkrem med beskyttelsesfaktor eller finne en skygge. En slik eksponering for solen er forbundet med bedre helse både mentalt og fysisk.