Vi bruker cookies, egne og fra tredje parter, for å kunne forbedre våre tjenester gjennom analyse av din navegasjon på våre nettsider. Hvis du fortsetter å bruke vårt nettsted uten å endre konfigurasjonen, tar vi dette som en akseptasjon av bruken av cookies på vårt nettsted. Du kan få mer informasjon eller opplysninger om hvordan du kan endre konfigurasjonen i vår "Juridiske informasjon".

GODTA
Kanariøyene – Livets breddegrad

Rent vann og forfriskende
bad hele året

Rent vann og forfriskende<br /> bad hele året

Kanariøyene ligger i Atlanterhavet som er spesielt rikt på natrium. Her finner du også noen av de beste varme kildene i verden og grunnet øyenes vulkanske opprinnelse er vannet rikt på velgjørende mineraler.

Derfor er øygruppen et ideelt sted for behandling med thalassoterapi, som består av bruken av sjøvann og andre ressurser fra havet slik som alger og gjørme, kombinert med friluft og solbad for å få en bedre helse. Thalassoterapi bidrar til å rense kroppen for toksiner, bedrer fordøyelsen og tarmfunksjonene, stimulerer blodomløpet og reduserer hjerterytmen.

Sjøvannet på Kanariøyene er av førsteklasses kvalitet og strendene er regnet som virkelige kursted i friluft. Nettopp derfor har mange av strendene oppnådd utmerkelsen blått flagg, en europeisk klassifisering som garanterer renheten på vannet og at strendene oppfyller miljømessige betingelser, foruten en rekke andre krav.

Ønsker
du å vite om
flere fordeler?

  • Sjøvannet inneholder 89 elementer som finnes i kroppen og frigir stoffer som motvirker virus og bakterier samt hormonstoffer.

  • Behandling med thalassoterapi tilfører kroppen viktige mineraler slik som jodd, kalsium, fosfor, kalium, magnesieum, kobber, sink, fluor, silisium... i tillegg til vitaminer, aminosyrer og andre stoffer som beskytter helsen og forsinker aldringsprosessene i kroppen.

  • Sjøbad bidrar til å fjerne overflødig væske i kroppen og motvirker søvnløshet, samtidig som det viser seg å være effektivt mot hudsykdommer slik som hudbetennelser, kviser, psoreasis, sår...

Sjøluft

Sjøbrisen langs kysten er ladet med negative ioner som detoksifiserer kroppen og gjør deg avslappet. Sjøluften har dessuteen en rekke mineralsalter og virker som en velgjørende spray for luftveiene og for huden.


Ekspertens
uttalelse
"Å bade i havet på Kanariøyene er en gjenoppkvikkende terapi, takket være de mange helsebringende virkningene til både vannet og miljøet i kurbadene som finnes langs kysten. Uten tvil har Kanariøyene verdens beste klima."

Eduardo Navarro García Professor i hydrologi og medisinsk klimatologi