• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
El mejor clima del mundo

ET VIRKELIG KURSTED UNDER ÅPEN HIMMEL

Temperaturas suaves, mucho sol, aire marino puro y las mejores aguas termales y minero-medicinales que se puedan encontrar. El clima canario es mundialmente conocido por sus propiedades saludables, que se encuentran en sus recursos naturales de uso terapéutico, especialmente en los cuatro elementos presentes en este auténtico spa natural: el agua, el aire, el sol y la tierra.

Ven a las Islas Canarias y vuelve a brillar con las terapias naturales que puedes realizar para renovarte física y mentalmente y disfrutar del máximo bienestar.

El mejor clima del mundo

SJØBAD

Skjønnhetspleie og velvære alt i en dukkert

Sjøvann og spesielt Atlanterhavet innholder 89 elementer som finnes i kroppen i tilegg til vitaminer og mikroorganismer som bidrar til å kjempe mot bakterier og hormonstoffer. Huden vår har evnen til å ta opp slike stoffer og dra nytte av dem.

Derfor kan sjøbad være legende for hudproblemer slik som kviser, hudinfeksjoner og sår, i tillegg til at badet bidrar til eliminering av toksiner og gjør deg avslappet

 

 

Hold deg i vannet i 15 eller 20 minutter slik at huden får tatt til seg alle de velgjørende stoffene. La huden tørke i friluft. Deretter, ta deg en dusj og ta på solkrem.

El mejor clima del mundo
BAD

I SJØLUFT

En velgjørende spray for kroppen

Havbrisen er full av mineralsalter og negative ioner som virker detoksifiserende og avslappende på kroppen. Dette er veldig bra for luftveiene og for huden som næres og tilføres fuktighet.

 

 

Gå på stranden minst en halv time hver dag. Hvert femte minutt, pust dypt inn slik at lungene fylles med luft.

El mejor clima del mundo

SOLBAD

En injeksjon med D-vitamin

Kroppen produserer D-vitamin på naturlig vis dersom vi utsetter huden for solstråler. D-vitamin er nødvendig for å ta opp kalsium som igjen motvirker benskjørhet og andre plager slik som multippel sklerose, høyt blodtrykk, muskelsmerter og brystsvulster. Sollyset stimulerer dessuten til utskillelsen av endorfiner som er signalstoffer som får oss til å føle velvære, men som også har vist seg å ha en positiv effekt på enkelte hudplager.

Michael Holick, en verdenskjent ekspert på D-vitamin, anbefaler 20 minutter med sol uten beskyttelse og deretter bruke solkrem med beskyttelsesfaktor eller finne en skygge. En slik eksponering for solen er forbundet med bedre helse både mentalt og fysisk.

El mejor clima del mundo

SANDBAD

En ny behandlingsform

Sanden på stranden er impregnert med sjøvannets mange gode egenskaper. Å dekke kroppen med med et lag med sand er både helsebringende og skjønnhetspleiende og benyttes av mange hudpleieklinikker. Sandbad med soloppvarmet sand har meget god lindrende effekt på revmatisme, leddgikt, nervesmerter og overvekt. Sand er også et utmerket naturprodukt som kan benyttes til peeling, foruten å være det beste underlag å gå på for å få trening i føtter, bein og lår.

Skrubb armer og lår med våt sand for å rense ut porene, fjerne døde hudceller og stimulere til fornyelse av hudcellene. Grav deg ned i sanden i 15 til 20 minutter eller gå på våt sand.

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: