• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
Aguas limpias y baños revitalizantes todo el año

RENT VANN OG FORFRISKENDE BAD HELE ÅRET

Kanariøyene ligger i Atlanterhavet som er spesielt rikt på natrium. Her finner du også noen av de beste varme kildene i verdenog grunnet øyenes vulkanske opprinnelse er vannet rikt på velgjørende mineraler.

Derfor er øygruppen et ideelt sted for behandling med thalassoterapi, som består av bruken av sjøvann og andre ressurser fra havet slik som alger og gjørme, kombinert med friluft og solbad for å få en bedre helse. Thalassoterapi bidrar til å rense kroppen for toksiner, bedrer fordøyelsen og tarmfunksjonene, stimulerer blodomløpet og reduserer hjerterytmen.

Sjøvannet på Kanariøyene er av førsteklasses kvalitet og strendene er regnet som virkelige kursted i friluft. Nettopp derfor har mange av strendene oppnådd utmerkelsen blått flagg, en europeisk klassifisering som garanterer renheten på vannet og at strendene oppfyller miljømessige betingelser, foruten en rekke andre krav.

el mejor clima del mundo

SJØVANNET

Sjøvannet inneholder 89 elementer som finnes i kroppen og frigir stoffer som motvirker virus og bakterier samt hormonstoffer.

el mejor clima del mundo

THALASSOTERAPI

Behandling med thalassoterapi tilfører kroppen viktige mineraler slik som jodd, kalsium, fosfor, kalium, magnesieum, kobber, sink, fluor, silisium... i tillegg til vitaminer, aminosyrer og andre stoffer som beskytter helsen og forsinker aldringsprosessene i kroppen.

el mejor clima del mundo

SJØBAD BIDRAR

Sjøbad bidrar til å fjerne overflødig væske i kroppen og motvirker søvnløshet, samtidig som det viser seg å være effektivt mot hudsykdommer slik som hudbetennelser, kviser, psoreasis, sår...

el mejor clima del mundo

SJØLUFT

Sjøbrisen langs kysten er ladet med negative ioner som detoksifiserer kroppen og gjør deg avslappet. Sjøluften har dessuteen en rekke mineralsalter og virker som en velgjørende spray for luftveiene og for huden.

El mejor clima del mundo
REIS I

HISTORIEN

OPPDAG DEN
El mejor clima del mundo
OBSERVER UNIVERSET

KLARE HIMLER

BETRAKT DEM
El mejor clima del mundo
UTTALELSE

EKSPERTENES

SE INTERVIEW

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: