Vi bruker cookies, egne og fra tredje parter, for å kunne forbedre våre tjenester gjennom analyse av din navegasjon på våre nettsider. Hvis du fortsetter å bruke vårt nettsted uten å endre konfigurasjonen, tar vi dette som en akseptasjon av bruken av cookies på vårt nettsted. Du kan få mer informasjon eller opplysninger om hvordan du kan endre konfigurasjonen i vår "Juridiske informasjon".

GODTA
Kanariøyene – Livets breddegrad

Særegne trekk og fordeler
med klimaet på Kanariøyene,
i henhold til spesialister

 • Carlos Cabrera Metereolog og "værmann"

  "La previsión más común, pues por experiencia, después de tantos años dando el tiempo a nivel nacional es la que a todos los que no estén aquí les gustaría tener: buen tiempo y temperaturas suaves."

  Se intervju
 • Nicolás González Lemus Historiker spesialisert innenfor helsereiser

  "Jeg tror Kanariøyene fortjener et besøk av to viktige grunner: den ene er klimaet og den andre er roen og freden som gjennomsyrer alt her."

  Se intervju
 • Antonio Ramos Gordillo Lege, spesialist i sportsmedisin og helse

  "Hvis jeg skulle definere klimaet på Kanariøyene med ett enkelt ord ville dette ordet være lys, men jeg ville legge til et ord til, som er et produkt av dette lyset: glede."

  Se intervju
 • Bernardo Hernández Ruiz Miljøpsykolog

  "Vi kan bekrefte at klimaet har stor innvirkning på menneskers følelser. Et adekvat antall soltimer har en positiv virkning på humøret."

  Se intervju
 • Míchel Jorge Millares Journalist spesialisert innenfor reiseliv

  "Stedet kan beskrives som en skinnende hage takket være sin skjønnhet og varierte landskap, med en sol som alltid skinner, året rundt. Så vidt jeg vet finner du her flere av punktene med flest soltimer i året på verdensbasis."

  Se intervju
 • Eduardo Navarro García Professor i hydrologi og medisinsk klimatologi

  "Å bade i havet på Kanariøyene er en gjenoppkvikkende terapi, takket være de mange helsebringende virkningene til både vannet og miljøet i kurbadene som finnes langs kysten. Uten tvil har Kanariøyene verdens beste klima."

  Se intervju
 • Francisco Sánchez Grunnlegger av og tidligere direktør for Institutt for Astrofysikk på Kanariøyene (IAC)

  "Kanariøyene er et av de svært få stedene i verden med ekstraordinære astronomiske forhold. De beste fotografiene av solen som finnes i verden har blitt tatt fra våre observatorier, men her er det også mulig å se stjernene gjennom infrarødt teleskop også om dagen."

  Se intervju

1/1

Rapporter og studier

Rapport fra Universidad
de La Laguna (på spansk) PDF

Studie i "Consumer Travel
Publication", fra University
of Syracuse (på engelsk) PDF

Studie i "Anuario de
estudios atlánticos" (på spansk) PDF


Kanariøyene – Livets breddegrad 7 øyer
for å gjenfinne
livsgleden